Гери-Никол спи и с Благо Георгиев СНИМКА

Гери-Никол спи и с Благо Георгиев СНИМКА

Тийнсензацията Гери-Никол и футболната звездата Благой Георгиев взривиха публичното пространство с техен общ кадър, в който Джизъса я ближе по врата.
Двамата се запознали покрай общите им приятели Златка Райкова и гаджето й Георги Валентинов. Покрай „Капките“ много често попадат в обща компания, от където тръгнало всичко. Приближени до Благо издават, че е хлътнал до уши по варненката, която се слави със завидните си задни части, които дори възпя в своя песен. Чуват се по цял ден и често могат да бъдат засечени заедно да вечерят в елитни ресторанти в София. Самият футболист бил намекнал на аверите си, че между тях се заражда голяма любов.
Златка се опита да оправдае приятелката си. „Често се случва да сме в общи компании. Гери-Никол и Благой Георгиев вече няколко пъти се засичат в „Капките“. После вечеряме и се забавляваме. Те и двама са по-освободени като поведение. Тя е доста по-малка от него“, сподели изкусителката.
Светските среди обаче прегряха от шушукане за интимните отношения на Благо и Гери. Явно и двамата не възприемат връзката си като нещо сериозно, затова отричат и упорито се стремят да се крият от медиите.
loading...
източник: marica.bg

Коментари