ИЗВЪНРЕДНО! Насочиха пистолет срещу Деси Радева – лъсна цялата истина за гонката с автомобил на НСО

ИЗВЪНРЕДНО! Насочиха пистолет срещу Деси Радева – лъсна цялата истина за гонката с автомобил на НСО

Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радева е било насочено оръжие по време на екшъна с нейния автомобил на 7 февруари. На 7 февруари вечерта в района на НДК се провежда специализирана полицейска акция, в рамките на която се проверяват луксозни автомобили. По това време в района преминава беемвето на първата дама, което е със затъмнени стъкла. Колата е шофирана от човек на НСО, а в нея се возят Деси Радева и личната й охранителка Боряна Заборина.
Кола на жандармерията започва да се движи плътно зад автомобила на Радева, за който служителите на МВР решават, че е подозрителен. Шофьорът на НСО не спира, тъй като правилата не го задължават да го направи, писа „Галерия“ Колата на Радева спира все пак на светофар край НДК. Тогава служителите на МВР я обграждат и насочват оръжие към нея, без да знаят кой се вози вътре. Следва бърза реакция на охранителката – изскача от автомобила и с високо вдигната в ръка карта на служител от НСО. Благодарение на това не се стига до лоши последствия.
На следващия ден изтече подвеждаща информация, че първата дама сама е шофирала колата и е участвала в гонка по бул. „България“, отказвайки да се подчини на заповеди от МВР. По този повод Десислава Радева публикува във Фейсбук тълкуване на думата „комплот“ – заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план.
loading...
източник: 7dnisofia.bg

Коментари