Бесни съседи заплашват Глория със “Съдебен спор”! Фолк певицата тровила живота на цял столичен квартал…


Бесни съседи заплашват Глория със “Съдебен спор”! Фолк певицата тровила живота на цял столичен квартал… Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория. Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. „Бъкстон”, негодуват срещу гъстия дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, писа „Уикенд“.
Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.
И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. „От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата.
Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й. Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата. „Ако трябва, ще я призовем на дебат в „Съдебен спор” цяла България да я види колко струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки източник: 7dnisofia.bg
loading...

Коментари